Megfizethető járatok innen: Agra repülőtér (AGR)

Közvetlen járatok 5 célállomásra 1 légitársaság által üzemeltetve.

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Agra repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
BLR Bangalore

1 járat naponta

2ó 25m Ár megjelenítése
LKO Lucknow

1 járat naponta

1ó 25m Ár megjelenítése
AMD Ahmedábád
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

2ó 8m Ár megjelenítése
BHO Bhopal
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 25m Ár megjelenítése
BOM Mumbai

1 járat naponta

2ó 5m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Agra repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Agra repülőtér
Repülőtér (IATA) kód AGR
Város Agra
Ország India (IN)
Teljes cím Agra repülőtér
Szélességi fok 27.159250
Hosszúsági fok 77.959585
Megjelenítés a térképen Google maps

Agra repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az agrai repülőtér, hivatalos nevén Kheria légierő állomása, fontos átjáró Agra városához. Mivel a városban található az ikonikus Tádzs Mahal, amely az UNESCO Világörökség része és a világ hét új csodája egyike, a repülőtér döntő szerepet játszik a turizmus elősegítésében, valamint Agra belföldi és nemzetközi úti célokkal való összekötésében.

Terminállétesítmények

 • Utastársalgók: Az Agra repülőtér kényelmes utastársalgókat kínál, ahol az utazók pihenhetnek, lazíthatnak, és különféle szolgáltatásokat élvezhetnek, beleértve a frissítőket, a Wi-Fi-t és szórakozási lehetőségek.
 • Kiskereskedelmi üzletek: A terminál jól felszerelt kiskereskedelmi egységgel, köztük vámmentes üzletekkel, ahol az utasok ajándéktárgyakat, kézműves termékeket és helyi termékeket vásárolhatnak. specialitások.
 • Éttermek és kávézók: Az utazók számos étkezési lehetőség közül választhatnak, a helyi konyhától a nemzetközi ételekig, így biztosítva, hogy minden ízlésnek megfeleljen.
 • Banki és pénzváltó: A repülőtér pénzváltási lehetőségeket, ATM-eket és banki szolgáltatásokat biztosít, így az utazók könnyen hozzáférhetnek pénzügyi szükségleteikhez.
 • Információ Íróasztalok: Barátságos és hozzáértő személyzet áll rendelkezésre az információs pultokon a repülőtér egész területén, hogy segítsenek az utasoknak bármilyen kérdésükben az Agrában való utazásukkal vagy továbbutazással kapcsolatban.

Szállítási szolgáltatások

 • Taxik és autókölcsönzés: Az Agra repülőtér számos közlekedési lehetőséget kínál, beleértve a taxikat és az autókölcsönzési szolgáltatásokat, így az utasok kényelmesen elérhetik a kívánt úti célt.
 • Autobuszjáratok: A repülőtérről rendszeres buszjáratok állnak rendelkezésre Agra és környékének különböző helyeire, megfizethető közlekedési módot biztosítva mind a turisták, mind a helyiek számára.
 • Automatikus riksák: Az autó riksák, amelyek Indiában népszerű közlekedési mód, könnyen bérelhetők a terminálon kívül, így könnyen elérhetők a város különböző részei.
 • Parkolás: Bőséges parkolási lehetőség áll rendelkezésre a repülőtéren azok számára, akik saját járművüket választják.

Kisegítő lehetőségek és speciális szolgáltatások

 • Tolókocsis Megközelíthetőség: Agra repülőtere fel van szerelve a csökkent mozgásképességű utasok segítésére szolgáló létesítményekkel, beleértve a rámpákat és a kerekesszékes segítségnyújtást.
 • Speciális segítség: A repülőtér személyzete speciális képzésben részesült. segítségnyújtás a fogyatékkal élő utasoknak és az időseknek, mindenki számára problémamentes utazást biztosítva.
 • Elveszett és megtalált: A repülőtéren egy külön Lost and Found pult áll rendelkezésre, amely segíti az utasokat az utazás során elveszett tárgyakat visszaszerezni.

Az Agra repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosítson az utasok számára. Legyen szó közlekedésről, a terminál kényelméről vagy különleges segítségről, a repülőtér igyekszik megfelelni minden utazó igényeinek, akik ellátogatnak Agra varázslatos városába.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Agra repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Agra repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, AGR azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Agra repülőtér repülőtérről indul?

A Agra repülőtér és a Kempegowda International Airport (BLR) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 25m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Agra repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Agra repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: IndiG

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Agra városából?

Általában a Agra repülőtér (AGR) a preferált választás a Agra-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Agra közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella