Folyamatos járat innen: Aeropuerto Internacional Benito Juárez (MEX)

Folyamatos járatok 103 úti célra 23 különböző légitársasággal

Tájékoztató részletek a(z) Aeropuerto Internacional Benito Juárez kapcsán

Repülőtér neve Aeropuerto Internacional Benito Juárez
Repülőtér (IATA) kód MEX
Város Mexikó város
Ország Mexico (MX)
Teljes cím Aeropuerto Internacional Benito Juárez
Szélességi fok 19.436076
Hosszúsági fok -99.071908
Weboldal Aicm.com.mx
Megjelenítés a térképen Google maps
Aeropuerto Internacional Benito Juárez
Aeropuerto Internacional Benito Juárez
Aeropuerto Internacional Benito Juárez
Aeropuerto Internacional Benito Juárez
Aeropuerto Internacional Benito Juárez
Aeropuerto Internacional Benito Juárez

Aeropuerto Internacional Benito Juárez

Aeropuerto Internacional Benito Juárez létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

Az Aeropuerto Internacional Benito Juárez, közismert nevén Mexikóváros nemzetközi repülőtere, Mexikó legforgalmasabb repülőtere és az egyik legnagyobb az országban Latin Amerika. Mind a belföldi, mind a nemzetközi járatok csomópontjaként szolgál, évente több millió utast köt össze a világ különböző célpontjaival. A repülőtér a létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja, hogy kellemes és kényelmes utazási élményt biztosítson utasai számára.

Létesítmények

A repülőtér jól megtervezett elrendezésű, számos szolgáltatással. utasai igényeinek megfelelően:

 • Terminálok: A repülőtér 1-es és 2-es terminálra van felosztva, amelyek mindegyike különféle szolgáltatásokat kínál, beleértve a check-in pultokat, a poggyászkiadó területeket, valamint a bevándorlási és vámügyi szolgáltatásokat. létesítmények.
 • Vámmentes vásárlás: A repülőtéren vámmentes üzletek széles választéka található, amelyek számos terméket árulnak, például kozmetikumokat, alkoholt, dohányárut, elektronikai cikkeket és mexikói ajándéktárgyakat.
 • Éttermek és kávézók: Az utasok számos étkezési lehetőség közül választhatnak, amelyek helyi és nemzetközi ételeket kínálnak. A terminálokon gyorséttermi láncok, kávézók, bárok és finom éttermek állnak rendelkezésre.
 • Társalgók: A repülőtér kényelmes üléseket, ingyenes Wi-Fi-t, frissítőket és üzleti lehetőségeket kínál az utasok számára. akik pihenni vagy nyugodt környezetben szeretnének dolgozni repülésük előtt.
 • ATM-ek és pénzváltó: Az utazók kényelmét szolgálja a repülőtéren több ATM és pénzváltó pult is.
 • Parkolás: A repülőtér rövid és hosszú távú parkolási lehetőséget kínál azoknak, akik utazásuk során a repülőtéren szeretnék hagyni járműveiket.

Szolgáltatások

Az utazási élmény fokozása érdekében az Aeropuerto Internacional Benito Juárez különféle szolgáltatásokat kínál:

 • Wi-Fi: Az utasok ingyenes Wi-Fi-t élvezhetnek a repülőtér egész területén, lehetővé téve számukra, hogy kapcsolatban maradjanak és böngészhessenek az interneten.
 • Egészségügyi szolgáltatások: A repülőtér olyan egészségügyi létesítményekkel rendelkezik, amelyek egészségügyi segítséget nyújtanak az utasoknak vészhelyzetek vagy kisebb egészségügyi szükségletek esetén.
 • Elveszett és megtalált: Egy elkötelezett csapat segít az utasoknak nyomon követni és visszaszerezni az elveszett tárgyakat. a repülőtér területein belül.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér mozgáskorlátozott utasok számára kínál szolgáltatásokat, beleértve a kerekesszékes segítségnyújtást és a kijelölt check-in pultokat.
 • Információs pultok: A A repülőtéren információs pultok állnak rendelkezésre, hogy segítsenek az utasoknak kérdésekkel, útbaigazításokkal és repülési információkkal.
 • Közlekedés: A repülőtér különféle közlekedési lehetőségeket kínál, beleértve a taxit, az autókölcsönzést és a tömegközlekedést, így biztosítva a könnyű hozzáférést az utasokhoz. a repülőtéren.

Az Aeropuerto Internacional Benito Juárez létesítményeinek és szolgáltatásainak átfogó kínálatával az utasok kényelmét helyezi előtérbe, és arra törekszik, hogy a repülőtéren minden utazás a lehető legzökkenőmentesebb legyen.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Aeropuerto Internacional Benito Juárez repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A MEX kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Aeropuerto Internacional Benito Juárez repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Aeropuerto Internacional Benito Juárez repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Incheon International Airport (ICN) célállomásig ér el, körülbelül 15h 35m időtartam alatt a(z) Boeing 787-8 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Aeropuerto Internacional Benito Juárez repülőtérről?

A(z) Aeropuerto Internacional Benito Juárez repülőtérről induló utasok 23 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Aeromexico, Volaris, VivaAerobus, United Airlines, American Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Mexikó város városából repülővel távozik?

Utazók, akik Mexikó város-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Aeropuerto Internacional Benito Juárez (MEX)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Mexikó város közvetlen közelében?

Mexikó város környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella