Repülőjárat akciók innen: Aden Adde nemzetközi repülőtér (MGQ)

Folyamatos járatok 11 célállomásra 10 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Aden Adde nemzetközi repülőtér repülőtéren

Tájékoztató részletek a(z) Aden Adde nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Aden Adde nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MGQ
Város Mogadishu
Ország Somalia (SO)
Teljes cím Aden Adde nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 2.016348
Hosszúsági fok 45.306426
Megjelenítés a térképen Google maps

Az Aden Adde nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az Aden Adde nemzetközi repülőtér a fő nemzetközi repülőtér Mogadishuban, Szomália fővárosában. Kelet-Afrikában létfontosságú közlekedési csomópontként szolgál, megkönnyítve a belföldi és nemzetközi utasok utazását. A repülőtér Aden Abdullah Osman Daar, Szomália első elnökéről kapta a nevét.

Létesítmények

 • Terminálépületek: Az Aden Adde nemzetközi repülőtéren két terminálépületek. Az 1-es terminál a fő nemzetközi terminál, míg a 2-es terminál elsősorban belföldi járatokra szolgál.
 • Kifutópályák: A repülőtér két kifutópályával rendelkezik, amelyek különböző típusú repülőgépek kezelésére alkalmasak.
 • Társalgók: Az utasok több, mindkét terminálon található társalgó kényelmét élvezhetik, amelyek számos szolgáltatást, többek között ingyenes Wi-Fi-t, kényelmes ülőhelyeket és frissítőket kínálnak.
 • Kiskereskedelem és étkezés: A repülőtér számos üzlettel és étteremmel büszkélkedhet, így az utazók vámmentesen vásárolhatnak vagy megkóstolhatják az ételt utazásuk előtt.
 • Autó. Bérlés: Az Aden Adde nemzetközi repülőtéren autóbérlési szolgáltatások állnak rendelkezésre, amelyek kényelmet nyújtanak azoknak, akik önállóan szeretnék felfedezni a várost.
 • Parkolás: A repülőtéren bőséges parkolóhely a magánjárművek számára, biztosítva az utasok autóinak biztonságát, amíg távol vannak.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: Kijelölt információs pultok találhatók az egész repülőtéren, hogy az utasok naprakész repülési adatait, kapuinformációkat és segítséget nyújtsanak az esetleges kérdésekben.
 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér poggyászkezelési szolgáltatásokat kínál, amelyek biztosítják, hogy az utasok holmiját hatékonyan feldolgozzák és céljukra szállítsák.
 • Elveszett és megtalált: Elveszett vagy rosszul elhelyezett tárgyak esetén Aden Adde A nemzetközi repülőtérnek van egy kijelölt elveszett és megtalált részlege, amely segít az utasoknak holmijaik visszaszerzésében.
 • Egészségügyi létesítmények: A repülőtér egészségügyi létesítményekkel rendelkezik az esetlegesen felmerülő egészségügyi vészhelyzetek ellátására.
 • Banki és pénzváltó: A repülőtéren banki szolgáltatások és pénzváltó pultok állnak rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik az utasok számára a pénzügyi tranzakciók egyszerű kezelését.
 • Kerekesszékes segítség: Az Aden Adde nemzetközi repülőtér kerekesszékes segítségnyújtást kínál a csökkent mozgásképességű utasok számára, ezzel biztosítva kényelmüket és könnyű utazásukat.
 • Különleges segítség: Különleges segítséget nyújtanak speciális igényű utasok, köztük kísérő nélküli kiskorúak, idős utasok és extra támogatást igénylő személyek.

Az Aden Adde nemzetközi repülőtér folyamatosan igyekszik bővíteni létesítményeit és szolgáltatásait, biztosítva a kellemes és problémamentes utazást. élményt minden utasa számára.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Aden Adde nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A MGQ kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Aden Adde nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Aden Adde nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Aden Adde nemzetközi repülőtér és a Istanbul Airport (IST) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 6h 50m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Aden Adde nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Aden Adde nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 10 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a African Express Airways, Ethiopian Airlines, AirAsia Japan, Freedom Airline Express, UTair-Expres biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Mogadishu városából?

Általában a Aden Adde nemzetközi repülőtér (MGQ) a preferált választás a Mogadishu-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Mogadishu közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella