Közvetlen járat innen: Adalberto Mendes da Silva repülőtér (CAC)

Folyamatos járatok 4 úti célra 3 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Adalberto Mendes da Silva repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
VCP Campinas

2-3 járat naponta

1ó 20m Ár megjelenítése
CWB Curitiba

1-3 járat naponta

1ó 20m Ár megjelenítése
GRU Sao Paulo

2 járat naponta

1ó 35m Ár megjelenítése
BPS Porto Seguro
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

2ó 25m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Adalberto Mendes da Silva repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Adalberto Mendes da Silva repülőtér
Repülőtér (IATA) kód CAC
Város Cascavel
Ország Brazil (BR)
Teljes cím Adalberto Mendes da Silva repülőtér
Szélességi fok -25.001815
Hosszúsági fok -53.501918
Megjelenítés a térképen Google maps

Az Adalberto Mendes da Silva repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Brazília szívében található Adalberto Mendes da Silva repülőtér létfontosságú közlekedési csomópont, amely létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja az utasok utazási élményének javítása érdekében. A hatékony bejelentkezési lehetőségektől a kényelmes várakozási területekig a repülőtér zökkenőmentes utazást biztosít az utazók számára.

Létesítmények

Check-In pult

A repülőtér számos fejlett technológiával felszerelt check-in pultok a bejelentkezési folyamat felgyorsítása érdekében. Az utasok könnyedén megszerezhetik beszállókártyáikat és leadhatják poggyászukat, így biztosítva a problémamentes utazás megkezdését.

Kiskereskedelem és étkezés

Az Adalberto Mendes da Silva repülőtér változatos választékát kínálja kiskereskedelmi üzletek és étkezési lehetőségek, különféle ízlések és preferenciák kiszolgálása. Az utazók vámmentesen vásárolhatnak, számos helyi és nemzetközi márka között böngészhetnek, és ízletes ételeket kóstolhatnak a repülőtér éttermeiben és kávézóiban.

Társalgók

A repülőtér exkluzív társalgókat kínál. üzleti és első osztályú utasok számára egyaránt. Ezek a pihentető terek kényelmes ülőhelyeket, ingyenes Wi-Fi-t, töltőpontokat, valamint harapnivalók és italok széles választékát kínálják, így az utasok repülés előtt lazíthatnak.

Gyermekjátszótér

A gyermekkel utazó családok számára az Adalberto Mendes da Silva repülőtér külön játszóteret biztosít. Ez a különféle látnivalókkal és játékokkal felszerelt terület biztosítja, hogy a fiatal utasok jól érezzék magukat, miközben járatukra várnak.

Szolgáltatások

Poggyászkezelés

A repülőtér előtérbe helyezi a hatékony hatékonyságot. poggyászkezelés a poggyász elvesztésének vagy késésének kockázatának minimalizálása érdekében. Az utasok bízhatnak abban, hogy holmijaikat gondosan kezelik, és célállomásra érkezéskor készen állnak.

Információs pultok

Az utazók segítésére a repülőtéren tájékozott személyzettel ellátott információs pultok találhatók. akik készen állnak arra, hogy útmutatást nyújtsanak és válaszoljanak minden kérdésre, biztosítva minden utas zökkenőmentes utazási élményét.

Autókölcsönzés

Azok az utasok, akiknek érkezéskor szállításra van szükségük, az Adalberto Mendes da Silva repülőtér autókölcsönzési szolgáltatásokat nyújt. A jó hírű autókölcsönző irodák különféle járműveket kínálnak a különböző követelményeknek megfelelően, így az utasok szabadon fedezhetik fel a környéket a saját tempójukban.

Parkolás

A repülőtéren kényelmes parkolási lehetőség áll rendelkezésre, mind rövid, mind hosszú távú tartózkodásra, bőséges hely áll rendelkezésre az utasok igényeinek kielégítésére. A biztonságos parkoló nyugalmat biztosít azoknak, akik utazás közben hátrahagyják járműveiket.

Egészségügyi létesítmények

Vészhelyzet esetén a repülőtéren különféle egészségügyi szükségletek kezelésére felszerelt egészségügyi létesítmények találhatók. Képzett egészségügyi szakemberek állnak rendelkezésre, hogy biztosítsák a szükséges segítséget és biztosítsák az utasok jólétét.

Wi-Fi hozzáférés

Az Adalberto Mendes da Silva repülőtér ingyenes Wi-Fi hozzáférést biztosít az egész épületben, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak, és kielégítsék online szükségleteiket, miközben járatukra várnak.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Adalberto Mendes da Silva repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Adalberto Mendes da Silva repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, CAC azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Adalberto Mendes da Silva repülőtér repülőtérről indul?

A Adalberto Mendes da Silva repülőtér és a Porto Seguro Airport (BPS) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 35m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Adalberto Mendes da Silva repülőtér repülőtéren?

Összesen 3 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Adalberto Mendes da Silva repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Azul, LATAM Airlines, Go

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Cascavel városából?

Általában a Adalberto Mendes da Silva repülőtér (CAC) a preferált választás a Cascavel-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Cascavel közvetlen közelében?

Cascavel környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella