Aboubakr Belkaid repülőtér (CFK) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 2 célállomásra 1 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Aboubakr Belkaid repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
CDG Párizs
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

2ó 45m Ár megjelenítése
MRS Marseille
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 30m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Aboubakr Belkaid repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Aboubakr Belkaid repülőtér
Repülőtér (IATA) kód CFK
Város Chlef
Ország Algeria (DZ)
Teljes cím Aboubakr Belkaid repülőtér
Szélességi fok
Hosszúsági fok
Megjelenítés a térképen Google maps

Az Aboubakr Belkaid repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Tlemcen városában található Aboubakr Belkaid repülőtér egy modern és jól felszerelt repülőtér, amely számos létesítményt és szolgáltatást kínál az utazási élmény fokozása érdekében. utasok. Akár érkezik, akár indul, a repülőtér arra törekszik, hogy zökkenőmentes és kényelmes utazást biztosítson.

Létesítmények

A repülőtér számos szolgáltatást kínál az utasok igényeinek kielégítésére:

 • Terminálépület: A repülőtér egy tágas és modern terminálépülettel rendelkezik, amely jól karbantartott, kellemes környezetet biztosítva az utazóknak.
 • Duty-Free üzletek: Az utasok élvezhetik a vásárlást a repülőtéren elérhető vámmentes üzletekben. Ezek az üzletek a termékek széles skáláját kínálják, beleértve a parfümöket, kozmetikumokat, elektronikai cikkeket és ajándéktárgyakat.
 • Éttermek és kávézók: Az Aboubakr Belkaid repülőtér számos étkezési lehetőséget kínál, köztük kávézókat és éttermeket. ahol az utasok pihenhetnek, frissítőket vagy étkezést fogyaszthatnak a repülés előtt vagy után.
 • Társalgók: Kényelmes társalgók állnak rendelkezésre azon utasok számára, akik csendes környezetben szeretnének lazítani vagy dolgozni. Ezek a társalgók Wi-Fi hozzáférést, kényelmes ülőhelyeket és frissítőket kínálnak.
 • ATM-ek és pénzváltó: A repülőtér ATM-ekkel és pénzváltó pultokkal rendelkezik, amelyek kényelmes banki ügyintézést tesznek lehetővé. szolgáltatásokat nyújt az utasoknak.
 • Parkolás: A repülőtéren bőséges parkolóhely áll rendelkezésre rövid és hosszú távú parkolásra is, egyszerű és biztonságos parkolási lehetőséget biztosítva az utazók számára.

Szolgáltatások

A zökkenőmentes utazási élmény biztosítása érdekében az Aboubakr Belkaid repülőtér különféle szolgáltatásokat kínál:

 • Poggyászmegőrző: Az utasok igénybe vehetik a poggyászkezelési szolgáltatásokat, beleértve a poggyászkocsikat és a poggyászcsomagolási szolgáltatásokat.
 • Információs pultok: A repülőtér egész területén hasznos információs pultok találhatók, ahol a személyzet segíthet az utasoknak a járatokkal, a repülőtéri létesítményekkel és a helyi látnivalókkal kapcsolatos kérdésekkel.
 • Wi-Fi: A repülőtér ingyenes Wi-Fi-hozzáférést biztosít minden utas számára, lehetővé téve számukra, hogy kapcsolatban maradjanak, és böngészhessenek a internet a repülőtéren töltött idő alatt.
 • Egészségügyi szolgáltatások: Bármilyen egészségügyi vészhelyzet esetén a repülőtér rendelkezik egy képzett szakemberekkel felszerelt egészségügyi központtal, amely azonnali segítséget nyújt.
 • Elveszett és megtalált: A repülőtéren külön Lost and Found részleg működik, amely segít az utasoknak az elveszett holmijaik visszaszerzésében. Ennek a szolgáltatásnak az a célja, hogy az elveszett tárgyak a lehető leggyorsabban visszakerüljenek jogos tulajdonosaikhoz.
 • Speciális segítség: Az Aboubakr Belkaid repülőtér igyekszik szolgáltatásokat nyújtani a mozgáskorlátozott vagy különleges utasok számára igények. Ezek a szolgáltatások magukban foglalják a kerekesszékes segítségnyújtást és az elsőbbségi beszállást.

Amikor az Aboubakr Belkaid repülőtéren keresztül utaznak, az utasok számos olyan létesítményre és szolgáltatásra számíthatnak, amelyek javítják utazásukat, és kényelmes és élvezetes élményt nyújtanak. A modern terminálépületektől a különféle kényelmi és kényelmes szolgáltatásokig a repülőtér zökkenőmentes utazási élményt biztosít minden látogatója számára.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Aboubakr Belkaid repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Aboubakr Belkaid repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, CFK azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Aboubakr Belkaid repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Paris - Charles de Gaulle Airport (CDG) célállomásig ér el, körülbelül 2h 45m időtartam alatt a(z) Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Aboubakr Belkaid repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Aboubakr Belkaid repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Air Algeri

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Chlef városából?

Általában a Aboubakr Belkaid repülőtér (CFK) a preferált választás a Chlef-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Chlef közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella