Közvetlen járat innen: Aberdeen nemzetközi repülőtér (ABZ)

Folyamatos járatok 28 célállomásra 12 különböző légitársasággal

Tájékoztató részletek a(z) Aberdeen nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Aberdeen nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód ABZ
Város Aberdeen
Ország United-Kingdom (GB)
Teljes cím Aberdeen nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 57.203698
Hosszúsági fok -2.200162
Weboldal Aberdeenairport.com
Megjelenítés a térképen Google maps
Aberdeen nemzetközi repülőtér
Aberdeen nemzetközi repülőtér
Aberdeen nemzetközi repülőtér
Aberdeen nemzetközi repülőtér
Aberdeen nemzetközi repülőtér
Aberdeen nemzetközi repülőtér

Aberdeen nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Skócia északkeleti részén található Aberdeen nemzetközi repülőtér nyüzsgő csomópont, amely évente utasok millióit szolgálja ki. A létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínáló repülőtér célja, hogy zökkenőmentes és kényelmes élményt nyújtson az utazóknak.

Terminállétesítmények

A repülőtér terminálja modern kényelmi berendezésekkel van felszerelve, hogy kielégítse az utazókat. látogatóinak igényeit. A legfontosabb szolgáltatások közé tartozik:

 • Kiskereskedelmi üzletek – Az Aberdeen repülőtér számos kiskereskedelmi üzlettel büszkélkedhet, beleértve a divat-, ajándék- és vámmentes üzleteket. Az utasok vásárlás előtt vásárolhatnak, mielőtt felszállnának járataikra.
 • Éttermek és kávézók – Számos étterem és kávézó kínál különféle ételeket és frissítőket. A gyors falatoktól a teljes étkezésig minden ízlést megtalálsz.
 • Társalgók – Az exkluzívabb és kényelmesebb élményre vágyók számára a repülőtér társalgókat kínál ingyenes frissítőkkel, Wi-Fi-vel és kényelmes ülésekkel.
 • Autókölcsönző – Az utazók kényelmesen bérelhetnek autót a repülőtéren található számos autókölcsönző cég egyikétől, így Aberdeen és környéke könnyen felfedezhető.
 • Parkolás – A A repülőtér rövid és hosszú távú parkolási lehetőséget is kínál az utasok számára, problémamentes élményt biztosítva a repülőtérre közlekedők számára.

Utasszolgáltatások

Az utasok biztosítása. A kényelem és az elégedettség a legfontosabb prioritás az Aberdeen Nemzetközi Repülőtéren. Néhány kulcsfontosságú szolgáltatás a következőket tartalmazza:

 • Repülési információk – A könnyen elérhető képernyők és információs táblák a terminálon naprakész repülési információkat biztosítanak, beleértve az indulásokat, érkezéseket és a kapu adatait.
 • Poggyászszolgáltatás – A repülőtér poggyászkezelési szolgáltatásokat kínál, beleértve a kocsikat és a poggyászcsomagoló berendezéseket, amelyek biztosítják az utasok holmijának biztonságát.
 • Speciális segítségnyújtás – Mozgáskorlátozott vagy különleges igényű utasok számára, a repülőtér számos szolgáltatást kínál, beleértve a segítő személyzetet, az akadálymentesített létesítményeket és az elsőbbségi beszállást.
 • Ingyenes Wi-Fi – Az Aberdeen repülőtér ingyenes és korlátlan Wi-Fi-hozzáférést kínál a terminál egész területén, lehetővé téve az utasok számára a tartózkodást. összeköttetésben állnak az utazásuk során.

Szállítási szolgáltatások

Az Aberdeen Nemzetközi Repülőtérre és onnan való eljutás egyszerűbbé válik a különféle közlekedési lehetőségek segítségével:

 • Taxik – A taxik a terminálon kívül is könnyen elérhetők, kényelmes és közvetlen szállítási módot biztosítva az utasok számára.
 • Ingajáratok – A transzferszolgáltatások a repülőtér és Aberdeen és környező területei között közlekednek, költséggel – hatékony lehetőség az utazók számára.
 • Tömegközlekedés – A helyi buszjáratok összekötik a repülőteret a városközponttal és más közeli célpontokkal, megfizethető közlekedési eszközt biztosítva.
 • Autóbérlés – Ezenkívül A terminálon belüli autóbérléshez számos autókölcsönző cég kínál szolgáltatásokat, amelyek lehetővé teszik az utasok számára, hogy könnyedén felfedezzék a festői tengerpartot, vagy tovább merészkedjenek Skóciába.

Létesítményeinek és szolgáltatásainak széles skálájával az Aberdeen International A repülőtér igyekszik kellemes élményt nyújtani minden, a kapuján áthaladó utazó számára.


Aberdeen nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Aberdeen nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A ABZ kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Aberdeen nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Aberdeen nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Málaga–Costa del Sol Airport (AGP) célállomásig ér el, körülbelül 3h 30m időtartam alatt a(z) Boeing 737MAX 8 Passenger fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Aberdeen nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Aberdeen nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 12 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Loganair, Eastern Airways, British Airways, KLM, Widero biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Aberdeen városából?

Általában a Aberdeen nemzetközi repülőtér (ABZ) a preferált választás a Aberdeen-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Aberdeen közvetlen közelében?

2 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve: Aberdeen nemzetközi repülőtér (ABZ), Aberdeen regionális repülőtér (ABR)

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella