Abdullahi Yusuf repülőtér (GLK) repülőtere induló járatok

Közvetlen járatok 1 célállomásra 1 légitársaság által üzemeltetve.

Napi Indulási Menetrend a(z) Abdullahi Yusuf repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
NBO Nairobi
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

4ó 30m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Abdullahi Yusuf repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Abdullahi Yusuf repülőtér
Repülőtér (IATA) kód GLK
Város Galkayo
Ország Somalia (SO)
Teljes cím Abdullahi Yusuf repülőtér
Szélességi fok 6.780894
Hosszúsági fok 47.454249
Megjelenítés a térképen Google maps

Abdullahi Yusuf repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A XYZ városában található Abdullahi Yusuf repülőtér egy modern és jól felszerelt repülőtér, amely kényelmes és kényelmes élményt kíván nyújtani az utazóknak. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál az utasok igényeinek kielégítésére.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér tágas és modern terminálépület, amelyet nagyszámú utas kiszolgálására terveztek. A terminál tiszta és jól karbantartott, kellemes környezetet biztosít az utazóknak.
 • Check-in pultok: A repülőtéren külön check-in pultok találhatók, amelyek a legkorszerűbb eszközökkel felszereltek. -művészeti technológia az utasok zökkenőmentes és hatékony bejelentkezési folyamatának biztosítására. Az utazók gyorsan elvégezhetik a szükséges eljárásokat a repülés előtt.
 • Kiskereskedelem és étkezés: Az Abdullahi Yusuf repülőtér kiskereskedelmi üzletek és étkezési lehetőségek széles skáláját kínálja. Az utasok ajándéktárgyakat, ruhákat, kiegészítőket és egyebeket vásárolhatnak. Különböző éttermek és kávézók is kínálnak ízletes ételeket és italokat, különféle ízlések és preferenciák szerint.
 • Társalgók: A repülőtéren luxus lounge-ok állnak az üzleti osztály utasai és tagjai számára. válasszon törzsutas programokat. Ezek a társalgók kényelmes és pihentető környezetet biztosítanak, ahol az utasok repülés előtt lazíthatnak. A társalgókban kényelmes ülőhelyek, Wi-Fi hozzáférés, ingyenes harapnivalók és italok állnak rendelkezésre.
 • Poggyászszolgáltatás: Az Abdullahi Yusuf repülőtér hatékony poggyászszolgáltatást biztosít a poggyászok zökkenőmentes kezeléséhez. Az utasok poggyászkocsikat használhatnak, a nagyobb biztonság érdekében poggyászcsomagolási szolgáltatások állnak rendelkezésre. A repülőtéren van egy elveszett és megtalált részleg is, amely segítséget nyújt az utasoknak, ha eltévedt holmijuk.
 • ATM-ek és pénzváltó: Az utasok pénzügyi szükségleteinek kielégítésére a repülőtér rendelkezik ATM-ekkel. kényelmesen elhelyezve az egész terminálon. Ezenkívül vannak valutaváltó pultok, amelyek versenyképes árfolyamokat kínálnak a különböző pénznemekre.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: A repülőtér Valós idejű repülési információk jelennek meg a terminálon, lehetővé téve az utasok számára, hogy naprakészek maradjanak a járatuk állapotáról.
 • Szállítás: A repülőtérre és onnan történő utazás megkönnyítése érdekében különféle szállítási lehetőségek állnak rendelkezésre elérhető, beleértve a taxit, a bérelt autókat és a tömegközlekedést. Az utasok egyszerűen hozzáférhetnek ezekhez a szolgáltatásokhoz közvetlenül a terminál épületén kívül.
 • Wi-Fi hozzáférés: Az Abdullahi Yusuf repülőtér ingyenes Wi-Fi-hozzáférést kínál az egész terminálon, így az utasok kapcsolatban maradhatnak és böngészhet az interneten.
 • Orvosi szolgáltatások: A repülőtéren van egy egészségügyi központ, amely fel van szerelve az esetlegesen felmerülő egészségügyi vészhelyzetek kezelésére. Képzett szakemberek állnak rendelkezésre, hogy orvosi segítséget nyújtsanak az utasoknak.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér elkötelezett amellett, hogy segítséget nyújtson a speciális igényű utasoknak. Kerekesszékes létesítmények, akadálymentesített mellékhelyiségek és elkötelezett személyzet állnak rendelkezésre, hogy minden utazó számára kényelmes élményt nyújtsanak.
 • Gyermekjátszótér: A fiatal utazók szórakoztatása érdekében az Abdullahi Yusuf repülőtéren van egy gyermekközpont is. játékokkal és játékokkal felszerelt játszótér.

Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Abdullahi Yusuf repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A GLK kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Abdullahi Yusuf repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Abdullahi Yusuf repülőtér repülőtérről indul?

A Abdullahi Yusuf repülőtér és a közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Abdullahi Yusuf repülőtér repülőtérről?

A(z) Abdullahi Yusuf repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Freedom Airline Expres biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Galkayo városából?

Általában a Abdullahi Yusuf repülőtér (GLK) a preferált választás a Galkayo-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Galkayo közvetlen közelében?

Galkayo környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella