Folyamatos járat innen: Abdul Rachman Saleh repülőtér (MLG)

Folyamatos járatok 2 úti célra 3 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Abdul Rachman Saleh repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
HLP Jakarta

4 járat naponta

1ó 20m Ár megjelenítése
CGK Jakarta

1-2 járat naponta

1ó 33m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Abdul Rachman Saleh repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Abdul Rachman Saleh repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MLG
Város Malang
Ország Indonesia (ID)
Teljes cím Abdul Rachman Saleh repülőtér
Szélességi fok -7.933036
Hosszúsági fok 112.711600
Megjelenítés a térképen Google maps

Abdul Rachman Saleh repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az Abdul Rachman Saleh repülőtér Malangban található, Kelet-Jáva, Indonézia. Fontos közlekedési csomópontként szolgál mind a belföldi, mind a nemzetközi utazók számára. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes élményt nyújtson az utasoknak.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtéren modern és tágas terminálépület hatékony elrendezéssel és kialakítással, bőséges ülőhelyekkel és kellemes környezettel az utazók számára.
 • Kiskereskedelmi üzletek: Az utasok sokféle vásárlási élményben részesülhetnek a a repülőtér kiskereskedelmi üzletei, amelyek számos terméket kínálnak, például vámmentes termékeket, divatot, ajándéktárgyakat és helyi kézműves termékeket.
 • Éttermek és kávézók: Számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre, beleértve a különféle ízléseket és preferenciákat kielégítő éttermeket és kávézókat. Az utazók ízletes ételeket, harapnivalókat és italokat fogyaszthatnak repülésük előtt vagy után.
 • ATM-ek és pénzváltó: A banki szolgáltatások könnyen elérhetők, az ATM-ek kényelmesen elhelyezkednek a terminálon. Ezenkívül valutaváltási lehetőség is rendelkezésre áll a nemzetközi utazók számára.
 • Társalgók: A repülőtér kényelmes társalgókat kínál az exkluzívabb és nyugodtabb környezetre vágyó utasok számára. Ezek a társalgók különféle szolgáltatásokat kínálnak, beleértve az ingyenes frissítőket, a WiFi-hozzáférést és az üzleti lehetőségeket.
 • Poggyászszolgáltatás: Az Abdul Rachman Saleh repülőtér hatékony poggyászszolgáltatásaival biztosítja a poggyászok zökkenőmentes kezelését. Poggyászkocsik, kényelmes poggyászmegőrző, valamint elveszett és talált részleg állnak rendelkezésre, hogy minden egyedi igényt kielégítsenek.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: A valós idejű repülési információs képernyők stratégiailag el vannak helyezve a terminálon, lehetővé téve az utasok számára, hogy naprakészek maradjanak az indulási és érkezési időkről, a kapuk számáról és a menetrend változásairól.
 • Szállítás: A repülőtér különféle közlekedési lehetőségeket kínál, beleértve a taxiszolgáltatásokat, a transzferbuszokat és az autókölcsönzést, így az utazók könnyedén elérhetik kívánt úti céljukat.
 • Egészségügyi szolgáltatások: A repülőtér prioritást élvez utasainak biztonsága és jóléte egészségügyi létesítmények biztosításával, beleértve a teljesen felszerelt klinikát és az elsősegélynyújtó szolgáltatásokat, amelyekben képzett egészségügyi szakemberek dolgoznak.
 • Kiközelítés: Abdul Rachman Saleh repülőtér a fogyatékkal élő vagy különleges igényű utazókat fogadja el azáltal, hogy kijelölt parkolóhelyeket, akadálymentesített mellékhelyiségeket és célzott segítséget biztosít a terminál egész területén.
 • Üzleti és konferencia létesítmények: Az üzleti célból utazók számára a A repülőtér modern kényelmi eszközökkel és audiovizuális eszközökkel felszerelt tárgyalótermeket kínál, amelyek lehetővé teszik a produktív munkát vagy konferenciákat.
 • Wi-Fi és töltőállomások: Ingyenes Wi-Fi kapcsolat áll rendelkezésre az egész repülőtéren biztosítva, hogy az utasok kapcsolatban maradhassanak. Ezenkívül a töltőállomások kényelmesen elhelyezve az elektronikai eszközök feltöltésére szolgálnak.

Az Abdul Rachman Saleh repülőtér arra törekszik, hogy kellemes és hatékony utazási élményt nyújtson minden utas számára. A kínált létesítmények és szolgáltatások az utazók változatos igényeit és preferenciáit szolgálják ki, így előnyben részesítik az indonéziai Kelet-Jáva közlekedését.


Abdul Rachman Saleh repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Abdul Rachman Saleh repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Abdul Rachman Saleh repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, MLG azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Abdul Rachman Saleh repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Soekarno-Hatta International Airport (CGK) célállomásig ér el, körülbelül 1h 35m időtartam alatt a(z) Boeing 737-800 Passenger fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Abdul Rachman Saleh repülőtér repülőtérről?

A(z) Abdul Rachman Saleh repülőtér repülőtérről induló utasok 3 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Citilink, Batik Air, Garuda Indonesi biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Malang városából?

Általában a Abdul Rachman Saleh repülőtér (MLG) a preferált választás a Malang-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Malang közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella