Abakan nemzetközi repülőtér (ABA) repülőtere induló járatok

Utazz 6 helyszínre a 3 légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Abakan nemzetközi repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
OVB Novoszibirszk

1-2 járat naponta

1ó 20m Ár megjelenítése
DME Moszkva

1 járat naponta

5ó 5m Ár megjelenítése
SVO Khimki

1 járat naponta

5ó 20m Ár megjelenítése
KJA Krasznojarszk
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

0ó 55m Ár megjelenítése
NSK Norilsk
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

2ó 50m Ár megjelenítése
AER Szocsi
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

6ó 15m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Abakan nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Abakan nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód ABA
Város Abakan
Ország Russia (RU)
Teljes cím Abakan nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 53.751235
Hosszúsági fok 91.399711
Weboldal Abakan.aero
Megjelenítés a térképen Google maps

Abakan nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

Az oroszországi Khakassia Köztársaságban található Abakan nemzetközi repülőtér egy modern és jól felszerelt repülőtér, amely számos létesítményt kínál. és szolgáltatások az utazók számára. Akár üzleti, akár szabadidős céllal érkezik Abakanba, a repülőtér arra törekszik, hogy minden utas számára zökkenőmentes és kényelmes élményt biztosítson.

Létesítmények

 • Terminálépület: Az Abakan Nemzetközi Repülőtér rendelkezik tágas és jól megtervezett, modern kényelmi berendezésekkel felszerelt terminálépület.
 • Kiskereskedelem és étkezés: Az utasok számos vásárlási lehetőséget élvezhetnek, beleértve a vámmentes üzleteket, ahol számos terméket vásárolhatnak, például parfümöket, kozmetika és elektronika. A repülőtéren számos étterem, kávézó és bár is található, így az utazók számos étkezési lehetőséget biztosítanak.
 • Üzleti szolgáltatások: Az üzleti céllal utazók számára a repülőtér üzleti társalgókat biztosít, ahol az utasok dolgozhatnak és megbeszéléseket tarthatnak. csendes és kényelmes környezet. A nagy sebességű Wi-Fi az egész terminálépületben elérhető.
 • Információs pultok: A terminálépületben információs pultok állnak rendelkezésre, amelyek segítséget nyújtanak az utasoknak az utazásukkal vagy a repülőtéri létesítményekkel kapcsolatos kérdéseik vagy aggályaikkal kapcsolatban.
 • Csecsemőgondozási szolgáltatások: Az Abakan International Airport csecsemőgondozási szobákat kínál pelenkázóasztalokkal, szoptatós állomásokkal és kényelmes ülésekkel, hogy kielégítse a csecsemőkkel utazó utasok igényeit.
 • Fogyatékkal élők létesítményei: A repülőteret úgy tervezték, hogy a fogyatékkal élő utasok számára is megközelíthető legyen, olyan létesítményekkel, mint akadálymentesített mellékhelyiségek, rámpák és liftek.

Szolgáltatások

 • Poggyászszolgáltatás: Abakan International A repülőtér hatékony poggyászkezelést biztosít az utasok számára rendelkezésre álló poggyászkocsikkal. A nagyobb kényelem és biztonság érdekében poggyászcsomagolási szolgáltatások is rendelkezésre állnak.
 • Közlekedés: A repülőtér különféle közlekedési lehetőségeket kínál a városközpontba és vissza, beleértve a taxikat, autóbérlést és buszokat.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett vagy rosszul elhelyezett tárgyak esetén külön Elveszett és megtalált szolgáltatás áll rendelkezésre, amely segít az utasoknak holmijaik megtalálásában.
 • Egészségügyi szolgáltatások: Az Abakan nemzetközi repülőtéren képzett szakemberekkel felszerelt egészségügyi létesítmények állnak rendelkezésre. szükség esetén sürgősségi orvosi segítséget nyújtani.
 • ATM-ek és pénzváltó: A terminál épületében kényelmesen elhelyezett ATM-ek és pénzváltó pultok biztosítják az utasok számára a pénzügyi szolgáltatásokhoz való könnyű hozzáférést.

Az Abakan International Airport elkötelezett amellett, hogy csúcsminőségű létesítményeket és szolgáltatásokat nyújtson utasai utazási élményének javítása érdekében. A modern terminálépülettől kezdve a különféle kiskereskedelmi és étkezési lehetőségeken át a kiváló közlekedési és egészségügyi szolgáltatásokig a repülőtér biztosítja, hogy minden utazási igénye teljesüljön. Az ügyfelek elégedettségére összpontosítva az Abakan International Airport célja, hogy tartós pozitív benyomást hagyjon minden utasban, aki áthalad az ajtón.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Abakan nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Abakan nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, ABA azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Abakan nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Abakan nemzetközi repülőtér és a Sochi International Airport (AER) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 6h 15m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Abakan nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Abakan nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 3 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a S7 Airlines, Aeroflot, NordStar Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Abakan városából?

Általában a Abakan nemzetközi repülőtér (ABA) a preferált választás a Abakan-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Abakan közvetlen közelében?

Abakan környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella