Megfizethető járatok innen: Aba Tenna Dejazmach Yilma nemzetközi repülőtér (DIR)

Folyamatos járatok 2 célállomásra 1 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Aba Tenna Dejazmach Yilma nemzetközi repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
ADD Addisz-Abeba

10 járat naponta

1ó 0m Ár megjelenítése
JIB Dzsibuti

1 járat naponta

0ó 50m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Aba Tenna Dejazmach Yilma nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Aba Tenna Dejazmach Yilma nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód DIR
Város Dire Dawa
Ország Ethiopia (ET)
Teljes cím Aba Tenna Dejazmach Yilma nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 9.622857
Hosszúsági fok 41.854164
Megjelenítés a térképen Google maps

Az Aba Tenna Dejazmach Yilma nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az Aba Tenna Dejazmach Yilma nemzetközi repülőtér, más néven Dire Dawa nemzetközi repülőtér, egy modern és jól felszerelt repülőtér Dire Dawa városában, Etiópia. A létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálva a repülőtér arra törekszik, hogy kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosítson belföldi és nemzetközi utasok számára egyaránt.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér jellemzői tágas és modern terminálépület, amely a legmodernebb eszközökkel felszerelt. Kényelmes várakozási teret biztosít az utasok számára.
 • Bejelentkezési pultok: Az Aba Tenna Dejazmach Yilma International Airport több check-in pultot kínál, hogy zökkenőmentesen és hatékonyan lehessen bejelentkezni az utazók számára.
 • Poggyászszolgáltatás: Az utasok igénybe vehetik a poggyászszolgáltatást a repülőtéren. A repülőtér biztosítja a poggyászok biztonságos és időben történő kezelését.
 • Éttermek és kávézók: A repülőtéren számos étterem és kávézó található, ahol az utasok számos helyi és nemzetközi ételt, harapnivalókat és italokat fogyaszthatnak.
 • Vásárlási lehetőségek: Az utazók olyan üzletek között böngészhetnek, amelyek különféle árucikkeket kínálnak, beleértve a vámmentes termékeket, helyi kézműves termékeket, ajándéktárgyakat és egyebeket.
 • ATM-ek és pénzváltó: Aba Tenna A Dejazmach Yilma nemzetközi repülőtéren ATM-ek és pénzváltó-szolgáltatások állnak rendelkezésre, így az utasok kényelmesen vásárolhatnak helyi valutát vagy banki szolgáltatásokat vehetnek igénybe.
 • Társalgók: A repülőtéren vannak olyan társalgók, ahol az utasok kényelmes és nyugodt környezetben pihenhetnek, vagy a járatok között. Ezek a társalgók gyakran biztosítanak ingyenes szolgáltatásokat, például Wi-Fi-t, frissítőket és zuhanyzót.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: A repülőtér naprakész dátum repülési információk, beleértve az érkezési és indulási időt, hogy az utasokat tájékoztassák járataikról.
 • Szállítás: Különféle közlekedési lehetőségek, például taxik és autókölcsönzési szolgáltatások állnak rendelkezésre a repülőtéren, amelyek kényelmes továbbutazást biztosítanak utasok.
 • Parkolás: Az Aba Tenna Dejazmach Yilma Nemzetközi Repülőtér parkolót kínál, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy biztonságosan parkolhassák le járműveiket utazás közben.
 • Orvosi segítségnyújtás: A repülőtér orvosi segítségnyújtással rendelkezik bármilyen egészségügyi sürgősségi vagy egészségügyi szükséglet esetén.
 • Speciális segítségnyújtás: a fogyatékkal élő vagy különleges igényű utasok segítséget kérhetnek a zökkenőmentes és kényelmes utazási élmény biztosítása érdekében a repülőtéren.
 • Wi-Fi: Ingyenes A Wi-Fi az egész repülőtéren elérhető, így az utasok kapcsolatban maradhatnak és böngészhetnek az interneten.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett vagy rosszul elhelyezett tárgyak esetén a repülőtér külön elveszett és megtalált szolgáltatást nyújt. az utasok holmijaik visszaszerzésében.

Modern létesítményeivel és kényelmes szolgáltatásaival az Aba Tenna Dejazmach Yilma International Airport célja, hogy felülmúlja az utasok elvárásait, és zökkenőmentes utazási élményt nyújtson attól a pillanattól kezdve, hogy érkeznek, amíg el nem indulnak.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Aba Tenna Dejazmach Yilma nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A DIR kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Aba Tenna Dejazmach Yilma nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Aba Tenna Dejazmach Yilma nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Aba Tenna Dejazmach Yilma nemzetközi repülőtér és a közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 15m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Aba Tenna Dejazmach Yilma nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Aba Tenna Dejazmach Yilma nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Ethiopian Airline

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Dire Dawa városából?

Általában a Aba Tenna Dejazmach Yilma nemzetközi repülőtér (DIR) a preferált választás a Dire Dawa-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Dire Dawa közvetlen közelében?

Dire Dawa környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella