Folyamatos járat innen: Mocopulli repülőtér (MHC)

Folyamatos járatok 1 úti célra 3 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Mocopulli repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
SCL Pudahuel

1-Mar járat naponta

1ó 47m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Mocopulli repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Mocopulli repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MHC
Város Castro
Ország Chile (CL)
Teljes cím Mocopulli repülőtér
Szélességi fok
Hosszúsági fok
Megjelenítés a térképen Google maps

Mocopulli repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A dél-chilei Chiloé szigetén található Mocopulli repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál az utazóknak a kényelmes és kényelmes utazási élmény érdekében. A modern létesítményektől az alapvető szolgáltatásokig a repülőtér a belföldi és a nemzetközi utasok igényeit egyaránt igyekszik kielégíteni.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér tágas és modern terminálépület, amely minden szükséges eszközzel felszerelt a gördülékeny utazáshoz.
 • Bejelentkezési pultok: Az utasok könnyedén bejelentkezhetnek járataikra a terminálon belüli, kényelmesen elhelyezett pultoknál, így problémamentesen indulhatnak az útjukat.
 • Kiskereskedelmi üzletek: A Mocopulli repülőtér számos kiskereskedelmi egységet kínál, beleértve a vámmentes üzleteket, ahol az utazók az utolsó pillanatban vásárolhatnak, vagy ajándéktárgyakat vásárolhatnak.
 • Éttermek és kávézók: A repülőtéren számos étterem és kávézó áll rendelkezésre, amelyek számos helyi és nemzetközi konyhát kínálnak, lehetővé téve az utasok számára, hogy még a repülés előtt egy falatot kapjanak.
 • Társalgók: VIP-társalgók állnak rendelkezésre azon utasok számára, akik szeretnének lazítson vagy dolgozzon egy kényelmesebb és privát környezetben.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: Az utazók kényelmesen bérelhetnek autót a repülőtéren, így szabadon fedezhetik fel Chiloé gyönyörű szigetét a saját tempójukban..
 • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolóhelyet kínál a saját járművel érkezőknek, így biztonságos és biztonságos helyet biztosít az autók elhagyására utazásuk során.
 • ATM-ek és valutaváltó: Az utasok könnyen hozzáférhetnek a terminálon belüli ATM-ekhez és valutaváltó-szolgáltatásokhoz, így kényelmesen hozzájuthatnak a helyi valutához.

Szolgáltatások

 • Elveszett és megtalált: A Mocopulli repülőtérnek külön elveszett és megtalált részlege van, amely segít az utasoknak az elveszett holmik felkutatásában vagy az elveszett tárgyak bejelentésében.
 • Egészségügyi létesítmények: Vészhelyzet esetén a repülőtéren egészségügyi létesítmények állnak rendelkezésre, amelyek azonnali orvosi ellátást nyújtanak rászoruló utasok.
 • Ingyenes Wi-Fi: Az utazók az egész repülőtéren ingyenes Wi-Fi-vel kapcsolatban maradhatnak, így ellenőrizhetik e-mailjeit, böngészhetnek az interneten, vagy kapcsolatot tarthatnak szeretteikkel.
 • Információs pult: A terminálon belül található egy információs pult, amely segítséget nyújt az utasoknak a járatokkal, a repülőtéri szolgáltatásokkal és az általános kérdésekkel kapcsolatban.
 • Gyermekek számára biztosított szolgáltatások: A repülőtér megérti a gyermekekkel utazó családok igényeit, olyan kényelmi felszereléseket kínál, mint a babaöltöző, hogy kielégítse az igényeiket.
 • Akadálymentesítési szolgáltatások: A Mocopulli repülőtér olyan létesítményekkel van felszerelve, amelyek biztosítják a fogyatékkal élő utasok számára az akadálymentességet, beleértve a rámpákat, lifteket és külön parkolóhelyeket.
 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér poggyászszolgáltatást nyújt, beleértve a poggyászmegőrzést és -csomagolást, hogy biztosítsa az utasok holmijának biztonságát és kényelmét.
 • Közlekedés: Az utasok könnyen találhatnak taxit vagy foglalhatnak magánszállítást a határon kívül. repülőteret, hogy elérjék a kívánt úti célt.

Összességében a Mocopulli repülőtér elkötelezett amellett, hogy egy sor létesítményt és szolgáltatást biztosítson az összes utas utazási élményének javítása érdekében. Legyen szó vásárlásról, étkezésről vagy alapvető szolgáltatások igénybevételéről, a repülőtér célja, hogy minden Chiloén keresztül vezető utazást élvezetessé tegye.


Mocopulli repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Mocopulli repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Mocopulli repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, MHC azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Mocopulli repülőtér repülőtérről indul?

A Mocopulli repülőtér és a közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Mocopulli repülőtér repülőtéren?

Összesen 3 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Mocopulli repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: LATAM Airlines, JetSMART, Sky Airlin

Melyik repülőteret kell használni, amikor Castro városából repülővel távozik?

Utazók, akik Castro-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Mocopulli repülőtér (MHC)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Castro közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella