Megfizethető járatok innen: Manistee County Blacker repülőtér (MBL)

Folyamatos járatok 1 úti célra 1 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Manistee County Blacker repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
ORD Chicago

2 járat naponta

1ó 40m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Manistee County Blacker repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Manistee County Blacker repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MBL
Város Manistee
Ország United-States (US)
Teljes cím Manistee County Blacker repülőtér
Szélességi fok 44.275415
Hosszúsági fok -86.256194
Weboldal Flymanistee.com
Megjelenítés a térképen Google maps

A Manistee County Blacker repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Michigan állambeli Manistee megyében található Manistee County Blacker repülőtér a régió kulcsfontosságú közlekedési csomópontjaként szolgál. Ez a kicsi, de hatékony repülőtér a létesítmények és szolgáltatások széles választékát kínálja az utasok és a repülés szerelmesei számára egyaránt.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér egy modern és jól felszerelt terminálépülettel rendelkezik, amely kényelmes várakozóteret és számos kényelmi szolgáltatást biztosít az utasoknak.
 • ATM: Az ATM kényelmesen belül található. a terminál épülete azon utasok számára, akiknek készpénzt kell felvenniük.
 • Ingyenes Wi-Fi: A repülőtér ingyenes Wi-Fi-t kínál a terminál egész területén, lehetővé téve az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak, miközben várakoznak repülőjáratok.
 • Éttermek és kávézók: Az utazók különféle éttermekben és kávézókban találkozhatnak, amelyek különféle konyhákat, harapnivalókat és italokat kínálnak.
 • Kiskereskedelmi üzletek: A terminálon belül néhány kiskereskedelmi üzlet is elérhető, amelyek különféle cikkeket, például könyveket, folyóiratokat, utazási cikkeket és helyi termékeket kínálnak.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: Számos megbízható autókölcsönző iroda működik a Manistee County Blacker repülőtéren, amelyek kényelmes szállítást biztosítanak a szállítást igénylő utasok számára érkezéskor.
 • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolóhelyet biztosít rövid és hosszú távra egyaránt. - Időszakos parkolási lehetőségek elfogadható áron elérhető frissítve az érkezésekről, indulásokról és az esetleges késésekről.
 • Poggyászszolgáltatások: Poggyászkocsik állnak az utasok rendelkezésére, a repülőtér pedig poggyászkezelési szolgáltatásokat nyújt a zökkenőmentes és hatékony poggyászszállítás érdekében Transzfer.
 • Biztonsági intézkedések: A repülőtér szigorúan betartja az összes szükséges biztonsági protokollt, biztosítva az utasok és tárgyaik biztonságát.
 • Szárazföldi közlekedés.: Különféle földi közlekedési eszközök állnak rendelkezésre a terminálon kívül, beleértve a taxikat, transzfereket és tömegközlekedési lehetőségeket.
 • Konferenciatermek: Az üzleti utazók számára a repülőtér kínál audiovizuális technológiával felszerelt konferenciatermek találkozók vagy prezentációk lebonyolítására.
 • Létesítmények a repülés szerelmeseinek: Az utasok kényelmén kívül a Manistee County Blacker repülőtér erőforrásokat és létesítményeket is biztosít a repülés szerelmeseinek, beleértve a kilátókat is. repülőgép-felderítéshez.
 • Repülőgép-karbantartás: A repülőtér karbantartó létesítményekkel rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy a repülőgépek megkapják a szükséges javításokat és karbantartást.

Manistee A County Blacker repülőtér elkötelezett amellett, hogy kivételes létesítményeket és szolgáltatásokat nyújtson utasai általános utazási élményének javítása érdekében. Legyen szó üzleti vagy szórakozásról, ez a repülőtér arra törekszik, hogy a légi utazást kényelmessé és kényelmessé tegye mindazok számára, akik áthaladnak az ajtón.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Manistee County Blacker repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A MBL kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Manistee County Blacker repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Manistee County Blacker repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) célállomásig ér el, körülbelül időtartam alatt a(z) fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Manistee County Blacker repülőtér repülőtérről?

A(z) Manistee County Blacker repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Cape Ai biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Manistee városából repülővel távozik?

Utazók, akik Manistee-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Manistee County Blacker repülőtér (MBL)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Manistee közvetlen közelében?

Manistee környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella