Folyamatos járat innen: John F. Kennedy nemzetközi repülőtér (JFK)

Közvetlen járatok 184 célállomásra 73 légitársaság által üzemeltetve.

Tájékoztató részletek a(z) John F. Kennedy nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve John F. Kennedy nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód JFK
Város New York City
Ország United-States (US)
Teljes cím John F. Kennedy nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 40.641311
Hosszúsági fok -73.778139
Weboldal Panynj.gov
Megjelenítés a térképen Google maps
John F. Kennedy nemzetközi repülőtér
John F. Kennedy nemzetközi repülőtér
John F. Kennedy nemzetközi repülőtér
John F. Kennedy nemzetközi repülőtér
John F. Kennedy nemzetközi repülőtér
John F. Kennedy nemzetközi repülőtér

John F. Kennedy nemzetközi repülőtér

A John F. Kennedy nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

A New York állambeli Queensben található John F. Kennedy nemzetközi repülőtér az egyik legforgalmasabb repülőtér az országban Egyesült Államok. Évente több mint 62 millió utas halad át kapuin, így a repülőtér a létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja, hogy zökkenőmentes és kényelmes utazási élményt biztosítson látogatói számára.

Terminálok

A A repülőtér hat fő terminálból áll: 1-es, 2-es, 4-es, 5-ös, 7-es és 8-as terminál. Mindegyik terminál számos kényelmi szolgáltatással rendelkezik, beleértve az étkezési lehetőségeket, a bevásárlóhelyeket és a társalgókat, hogy kielégítsék az utazók igényeit.

Szolgáltatások

A John F. Kennedy nemzetközi repülőtér számos szolgáltatást kínál az utasok élményének javítására:

 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér poggyászmegőrzést kínál, poggyászcsomagolás, valamint elveszett és talált szolgáltatások, amelyek segítik az utasokat a holmijukkal.
 • Ingajárati szolgáltatások: Ingyenes transzferbuszok állnak rendelkezésre az utasok szállítására a különböző terminálok, parkolók, autókölcsönzők és más repülőtéri helyszínek között.
 • Wi-Fi: Ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférés biztosított az egész repülőtéren, lehetővé téve az utazók számára, hogy utazásuk során kapcsolatban maradjanak.
 • Egészségügyi szolgáltatások: A JFK orvosi rendelőkkel és sürgősségi orvosi szolgálatokkal rendelkezik arra az esetre. az utasok orvosi segítségre szorulnak.
 • Gyermekgondozási létesítmények: A repülőtéren külön játszóterekkel és öltözőkkel felszerelt területek találhatók a gyermekekkel utazó családok fogadására.
 • Kisállat-mentő területek: A JFK kijelölt területeket biztosít a gyermekek számára. háziállatok, hogy tehermentesítsék magukat, kényelmes élményt biztosítva a szőrös társakkal utazóknak.

Étkezés és vásárlás

A John F. Kennedy nemzetközi repülőtér éttermek és kávézók széles választékával büszkélkedhet, és a bárok különféle konyhákat kínálnak, amelyek minden ízlést kielégítenek. Ezenkívül a repülőtéren számos kiskereskedelmi üzlet található, köztük vámmentes üzletek, ahol az utasok különféle termékeket böngészhetnek és vásárolhatnak, beleértve a ruházatot, elektronikai cikkeket és ajándéktárgyakat.

Társalgók

A repülőtéren több társalgó található, amelyek a légitársaságok és az utasok igényeit szolgálják ki. Ezek a társalgók kényelmes ülőhelyeket, ingyenes ételeket és italokat, valamint csendes légkört biztosítanak a kikapcsolódáshoz vagy a munkához.

Közlekedés

A John F. Kennedy nemzetközi repülőtér különböző közlekedési módokon érhető el:

 • Metró: A repülőtér csatlakozik a New York-i metrórendszerhez, kényelmes közlekedést biztosítva a repülőtérre és onnan.
 • Taxik és telekocsik: taxik és népszerű telekocsi-szolgáltatások, mint például az Uber és a Lyft könnyen elérhető a JFK-nál az egyszerű szállítás érdekében.
 • Autókölcsönző: Számos autókölcsönző cég rendelkezik pulttal a terminál épületeiben, amelyek lehetővé teszik az utasok számára, hogy járművet béreljenek utazásaikhoz.
 • Parkolás: A repülőtér különböző parkolási lehetőségeket kínál rövid és hosszú távú tartózkodásra egyaránt, kényelmes hozzáférést biztosítva a terminálokhoz.
 • Busz- és transzferszolgáltatások: Különféle busz- és transzferjáratok kötik össze a repülőteret a közeli területekkel, alternatív szállítási lehetőségeket kínál.

A John F. Kennedy nemzetközi repülőtér elkötelezett amellett, hogy a létesítmények és szolgáltatások átfogó skáláját nyújtsa, hogy kellemes és kényelmes utazási élményt biztosítson utasai számára. Változatos étkezési lehetőségeivel, kiterjedt bevásárlási lehetőségeivel, kényelmes társalgóival és kényelmes közlekedési kapcsolataival a JFK továbbra is kiemelkedő csomópontként szolgál mind a belföldi, mind a nemzetközi utazók számára.


John F. Kennedy nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) John F. Kennedy nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A JFK kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a John F. Kennedy nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a John F. Kennedy nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A John F. Kennedy nemzetközi repülőtér és a Singapore Changi Airport (SIN) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 18h 50m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a John F. Kennedy nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) John F. Kennedy nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 73 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Delta Air Lines, JetBlue Airways, American Airlines, Alaska Airlines, British Airway biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon New York City városából?

Általában a John F. Kennedy nemzetközi repülőtér (JFK) a preferált választás a New York City-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található New York City közvetlen közelében?

New York City környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella