Bongouanou repülőtér (BGG) repülőtere induló járatok

Fedezze fel 3 helyszínt 2 különböző fuvarozóval

Napi Indulási Menetrend a(z) Bongouanou repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
IST Arnavutköy

1 járat naponta

2ó 0m Ár megjelenítése
ESB Ankara

1 járat naponta

1ó 20m Ár megjelenítése
SAW Isztambul

1 járat naponta

1ó 55m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Bongouanou repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Bongouanou repülőtér
Repülőtér (IATA) kód BGG
Város Bongouanou
Ország Ivory-Coast (CI)
Teljes cím Bongouanou repülőtér
Szélességi fok 6.648699
Hosszúsági fok -4.205148
Megjelenítés a térképen Google maps

Bongouanou repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az elefántcsontparti Bongouanou szívében található Bongouanou repülőtér egy modern és jól felszerelt repülőtér, amely számos létesítményt és szolgáltatást kínál a zökkenőmentes és kényelmes utazás érdekében. élményt az utasok számára.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér egy tágas, jól megtervezett terminálépülettel büszkélkedhet, kellemes légkört és bőséges ülőhelyet biztosítva az utazóknak.
 • Bejelentkezési pultok: Több check-in pult is található, ahol az utasok gyorsan és hatékonyan végezhetik el a bejelentkezési eljárásokat.
 • Poggyászkezelés: A Bongouanou repülőtér korszerű Művészeti poggyászkezelő rendszerek biztosítják a zökkenőmentes és hatékony poggyászfeldolgozást.
 • Kiskereskedelem és étkezés: Az utasok különféle vásárlási és étkezési lehetőségeket élvezhetnek a repülőtéren. A nemzetközi márkákat kínáló vámmentes üzletektől a helyi és nemzetközi ételeket felszolgáló éttermekig és kávézókig minden ízlésnek megfelelő étel található.
 • Üzleti és konferenciatermek: Az üzleti utazók számára a repülőtér modern ételeket kínál. konferenciatermek és üzleti központok a legújabb technológiával felszereltek, találkozók, prezentációk és egyéb szakmai igények kielégítésére.
 • Ingyenes Wi-Fi: A Bongouanou repülőtér ingyenes Wi-Fi-hozzáférést biztosít az egész terminálon, lehetővé téve az utasok számára, hogy ott maradjanak. összeköttetésben és eredményesen dolgozhatnak a repülőtéren töltött idő alatt.
 • ATM-ek és valutaváltó: Az ATM-ek kényelmesen a terminál épületében találhatók, így könnyen hozzáférhet a készpénzhez. A repülőtér pénzváltási szolgáltatásokat is kínál a helyi valutát igénylő utazók számára.
 • Parkolás: A repülőtér tágas parkolóval rendelkezik, amely nagyszámú jármű befogadására alkalmas. Az utasok biztonságosan parkolhatják le autóikat utazásuk során.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: A repülőtéren a terminálon stratégiailag elhelyezett elektronikus kijelzőtáblák és monitorok találhatók. naprakész információk a járatok érkezéséről, indulásáról és bármilyen menetrendváltozásról.
 • Ügyfélszolgálat: A Bongouanou repülőtér elkötelezett a kivételes ügyfélszolgálat iránt. Barátságos és hozzáértő személyzet áll rendelkezésre, hogy segítsenek az utasoknak bármilyen kérdése vagy problémája esetén.
 • Orvosi segítség: Vészhelyzetek vagy egészségügyi szükségletek esetén a repülőtér egészségügyi létesítményekkel és képzett személyzettel rendelkezik, hogy azonnali segítséget nyújthassanak.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér különleges segítséget nyújt a fogyatékkal élő vagy csökkent mozgásképességű utasoknak. Ez magában foglalja a kerekesszékes akadálymentességet és az utazás során segítséget nyújtó elkötelezett személyzetet.
 • Elveszett és megtalált: Ha az utas elveszti holmiját a repülőtér területén, egy külön elveszett és megtalált szolgáltatás áll rendelkezésre az elveszett tárgyak nyomon követésére és visszaszerzésére..
 • Közlekedés: A Bongouanou repülőtér megbízható szállítási lehetőségeket kínál az utasok számára, hogy elérjék a kívánt célállomást. A taxik, az autókölcsönzők és a transzferszolgáltatások kényelmesen elérhetők.

Lenyűgöző létesítményeinek és szolgáltatásainak választékával a Bongouanou repülőtér célja, hogy kellemes és problémamentes utazási élményt nyújtson, biztosítva a vendégek elégedettségét. minden utasa.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Bongouanou repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A BGG kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Bongouanou repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Bongouanou repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Istanbul Airport (IST) célállomásig ér el, körülbelül 2h 0m időtartam alatt a(z) Airbus A319 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Bongouanou repülőtér repülőtéren?

Összesen 2 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Bongouanou repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Turkish Airlines, Pegasu

Melyik repülőteret kell használni, amikor Bongouanou városából repülővel távozik?

Utazók, akik Bongouanou-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Bongouanou repülőtér (BGG)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Bongouanou közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella