Megfizethető járatok innen: Bardufoss repülőtér (BDU)

Utazz 1 helyszínre a 1 légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Bardufoss repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
OSL Ullensaker

1-Mar járat naponta

1ó 50m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Bardufoss repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Bardufoss repülőtér
Repülőtér (IATA) kód BDU
Város Bardufoss
Ország Norway (NO)
Teljes cím Bardufoss repülőtér
Szélességi fok 69.055833
Hosszúsági fok 18.540278
Weboldal Avinor.no
Megjelenítés a térképen Google maps

A Bardufoss repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Norvégiában, Troms megyében, Målselv településen található Bardufoss repülőtér egy polgári és katonai repülőtér, amely mind a helyi lakosok, mind a fegyveresek igényeit szolgálja ki. erők. Stratégiai elhelyezkedésével és sokrétű szolgáltatásaival a Bardufoss repülőtér alapvető infrastrukturális csomópont a régióban. Ez a cikk áttekintést nyújt a Bardufoss repülőtéren elérhető legfontosabb létesítményekről és szolgáltatásokról, amelyek kényelmes és kényelmes élményt nyújtanak az utazóknak.

Közlekedés és kisegítő lehetőségek

 • Parkolás: A repülőtér hosszú és rövid távú parkolási lehetőséget is kínál, amelyek kényelmesen, a terminál épületéhez közel helyezkednek el. A fogyatékkal élők számára kijelölt helyek állnak rendelkezésre.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: Az utazók közvetlenül a repülőtéren vehetik igénybe a több neves cég által kínált autókölcsönzési szolgáltatásokat, amelyek lehetővé teszik a környező területekre való könnyű utazást.
 • Tömegközlekedés: Tömegközlekedési buszjáratok kötik össze a repülőteret a helyi városokkal és térségekkel, így gazdaságos lehetőséget biztosítanak az utasszállításra.
 • Taxiszolgáltatások: A taxiállomások a terminálon kívül találhatók, és igény szerinti szolgáltatásokat kínálnak az utazóknak.

Check-in és utasszolgáltatások

 • Check-In pultok: A repülőtéren több check-in pult is segíti az utasokat repülés előtti eljárásaikkal. Az önkiszolgáló kioszkok is rendelkezésre állnak azok számára, akik az egyszerűbb folyamatot részesítik előnyben.
 • Poggyászszolgáltatás: Hatékony poggyászkezelési szolgáltatások működnek, beleértve a poggyászkiadó körhintákat és az elveszett-lelt iroda a rosszul elhelyezett tárgyakért.
 • Biztonsági átvilágítás: A Bardufoss repülőtér a legújabb technológiát alkalmazó alapos biztonsági átvizsgálási folyamatokkal biztosítja minden utas biztonságát.

Vásárlás és étkezés

 • Üzletek: Bár a Bardufoss repülőtéren korlátozottak a vásárlási lehetőségek, az utazók általában ajándéktárgyakat, utazáshoz szükséges tárgyakat, és harapnivalók az útjukhoz.
 • Éttermek és kávézók: A repülőtér különféle étkezési lehetőségeket kínál, a kávézók gyors harapnivalóitól az éttermekben felszolgált étkezésekig, a különféle ízlések és étkezési preferenciák kiszolgálásáig.

További szolgáltatások

 • Wi-Fi szolgáltatás: A terminál egész területén ingyenes Wi-Fi-hozzáférés áll rendelkezésre, hogy az utasok kapcsolatban maradjanak.
 • Várakozóterek: Az utasok számára kényelmes várakozóterek állnak rendelkezésre beszállás előtt vagy érkezéskor.
 • Fogyatékkal élők számára kialakított létesítmények: A repülőtér rendelkezik a mozgáskorlátozott utasok segítésére szolgáló létesítményekkel, beleértve az akadálymentesített mellékhelyiségeket és a segítségnyújtási szolgáltatásokat.
 • Gyermek játszótér: A gyermekek számára kialakított terület lehetővé teszi a fiatal utazók számára, hogy repülésük előtt játsszanak és pihenjenek.

Vállalati és légiközlekedési szolgáltatások

 • Konferenciatermek: Az alapvető üzleti szolgáltatásokkal felszerelt modern konferenciatermek bérelhetők, amelyek alkalmasak üzleti találkozók vagy szemináriumok.
 • Általános légiközlekedési szolgáltatások: A repülőtér olyan szolgáltatásokkal támogatja az általános repülést, mint a repülőgépek tankolása, hangárterek és karbantartási szolgáltatások.

Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Bardufoss repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Bardufoss repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, BDU azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Bardufoss repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) célállomásig ér el, körülbelül időtartam alatt a(z) fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Bardufoss repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Bardufoss repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: SA

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Bardufoss városából?

Általában a Bardufoss repülőtér (BDU) a preferált választás a Bardufoss-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Bardufoss közvetlen közelében?

Bardufoss környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella