Folyamatos járat innen: Baise Bama repülőtér (AEB)

Közvetlen járatok 3 célállomásra 4 légitársaság által üzemeltetve.

Napi Indulási Menetrend a(z) Baise Bama repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
KWE Guiyang

1 járat naponta

1ó 0m Ár megjelenítése
SZX Shenzhen

1 járat naponta

1ó 25m Ár megjelenítése
CKG Chongqing
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 25m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Baise Bama repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Baise Bama repülőtér
Repülőtér (IATA) kód AEB
Város Baise
Ország China (CN)
Teljes cím Baise Bama repülőtér
Szélességi fok 23.719470
Hosszúsági fok 106.967770
Megjelenítés a térképen Google maps

Baise (Bose) Bama repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Baise (Bose) Bama repülőtér a kínai Guangxi állambeli Baise városában található, modern és jól felszerelt repülőtér, amely számos létesítményt és szolgáltatást kínál. kellemes utazási élményt biztosítva az utasoknak. Íme a repülőtér kínálatának részletezése:

Terminál felszereltsége:

 • Információs pultok: A terminálon számos információs pult található, amelyek segítséget nyújtanak az utasoknak bármilyen kérdésben, illetve repülőjáratokat biztosítanak. információkat, és általános segítséget nyújtanak.
 • Éttermek és kávézók: Az utasok számos étkezési lehetőség közül választhatnak, beleértve a helyi és nemzetközi ételeket egyaránt felszolgáló éttermeket és kávézókat.
 • Kiskereskedelmi üzletek: A repülőtéren számos kiskereskedelmi üzlet található, amelyek vámmentes termékeket, ajándéktárgyakat, ruházati cikkeket és elektronikai cikkeket kínálnak, és lehetőséget kínálnak a vásárlásra és a szabadidő eltöltésére.
 • Társalgók: A Baise Bama Airport belföldi és nemzetközi utasok számára is kínál társalgókat. Ezek a társalgók kényelmes és pihentető környezetet biztosítanak, valamint ingyenes harapnivalókat és italokat kínálnak.
 • ATM-ek és valutaváltó: Az ATM-ek kényelmesen elhelyezkednek a terminál egész területén, így az utasok készpénzt vehetnek fel vagy más banki szolgáltatásokat vehetnek igénybe. Ezenkívül valutaváltási szolgáltatások állnak rendelkezésre a nemzetközi utazók számára.
 • Ingyenes Wi-Fi: A repülőtér ingyenes Wi-Fi-hozzáférést biztosít az egész terminálon, így az utasok kapcsolatban maradhatnak és böngészhetnek az interneten.

Közlekedés és parkolás:

 • Taxi szolgáltatások: A taxik könnyen elérhetők a repülőtéren, kényelmes közlekedési módot kínálva Baise különböző célpontjaira.
 • Autókölcsönzés: Az utasok a repülőtéren található jó hírű autókölcsönző cégektől bérelhetnek autót, rugalmasságot és hozzáférhetőséget biztosítva utazási igényeiknek.
 • Parkolás: A Baise Bama repülőtér bőséges parkolóhelyet kínál rövid távú és hosszú távú parkolás. A parkolóhelyek jól karbantartottak, biztonságosak és könnyen megközelíthetők.

Egyéb szolgáltatások:

 • Egészségügyi létesítmények: A repülőtéren egészségügyi létesítmények és elsősegélynyújtó szolgálatok állnak rendelkezésre az utazás során esetlegesen felmerülő egészségügyi vészhelyzetek ellátására.
 • Poggyászszolgáltatás: Az utasok igénybe vehetik a repülőtéren elérhető poggyászmegőrző és -csomagolási szolgáltatásokat.
 • Elveszett és megtalált: Eltévedt vagy elveszett holmija esetén a Baise Bama repülőtér külön elveszett és megtalált részleggel rendelkezik, amely segíti az utasokat a tárgyak megtalálásában.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér speciális segítséget és létesítményeket biztosít a fogyatékkal élő vagy csökkent mozgásképességű utasok számára.

A Baise (Bose) Bama repülőtér célja, hogy kényelmes és kényelmes élményt nyújtson a létesítményein áthaladó utazók számára. A különféle igényeket kielégítő szolgáltatások sorával a repülőtér arra törekszik, hogy az utasok kellemes utazást biztosítsanak az elejétől a végéig.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Baise Bama repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Baise Bama repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, AEB azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Baise Bama repülőtér repülőtérről indul?

A Baise Bama repülőtér és a Chongqing Jiangbei International Airport (CKG) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 25m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Baise Bama repülőtér repülőtérről?

A(z) Baise Bama repülőtér repülőtérről induló utasok 4 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Colorful GuiZhou Airlines, China Eastern Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Baise városából repülővel távozik?

Utazók, akik Baise-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Baise Bama repülőtér (AEB)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Baise közvetlen közelében?

Baise környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella